Mesazh nga Drejtori

Si prind I dy fëmijëve dhe si drejtore e shkollës une e kuptoj dyfish rëndësinë që ka perzgjedhja e një shkolle të konsoliduar e me autoritet që siguron e plotëson kërkesat intelektuale kulturore dhe emocionale. Shkolla jonë garanton çdo prind në keto drejtime. Ne kushtet kur teknologjia dhe komunikimi i shumëfishtë ushtrojnë presion mbi fëmijët puna e shkollës bëhet shumë e mprehtë. Adoleshentët dhe fëmijët vihen përballë alternativash të vështira. Cila do të jetë zgjedhja e drejtë p r të ardhmen profesionale dhe jetësore? Unë dhe bordi e vlerësojmë maksimalisht rolin e shkollës në këtë drejtim . Eshtë kjo arsyeja që në përzgjedhjen e stafit të mësuesve ne kemi vlerësuar jo vetëm përgatitjen shkencore e metodike të tyre por edhe aftësitë njohëse të psikologjisë së fëmijëve dhe adoleshentëve ata janë këshillues bashkëpunues dhe me aftësi të spikatura komunikuese. Në shkolën tonë nxënësit janë të mbrojtur mirë nga ndikimet negative etë padëshirushme kërkesë e përbashkët e prindërve dhe e jona njëkohësisht. Ne ju sigurojmë njëkohësisht edhe një shkollim të aftë për të përballuar çdo sfidë që do të kënë fëmijët tuaj në të ardhmen. Përvoja 9-vjeçare e shkollës sonë dhe rezultatet ne provimet e Maturës Shtetërore janë domethënëse po ashtu ¸në masën 90%, maturantët kanë vazhduar në fakultetet ¸preferencën e parë të tyre. Kjo paraqitje dinjitoze ka ardhur si frutë i punës sistematike gjithëvjetore, që bëhet në shkollën tonë në orë mësimi dhe në kurse. Duhet të theksojmë në mënyrë të veçantë se ne krijojmë hapësirat e duhura çdo nxënësi që të zhvillojë aftesitë, të plotësojë kërkesat që ka edhe për lëndë jashtë kurrikulës si gjuhë e huaj , vizatim teknik etj. Së fundi dua tju siguroj si prindër e nxënës, se ata fëmijë që kanë filuar të arsimohen dhe edukohen këtu që ne ciklin e ulët, janë më të formuar shkencërisht dhe kulturalisht ,më të aftë për të përballuar çdo sfidë që ka shoqëria e sotme Shkolla "Nënshkruesi Pavarësisë Nebi Sefa"eshtë investimi i suksesshëm yni dhe i juaji.

Enkelejda Kociu
Drejtore e shkollës "Nënshkruesi Pavarësisë Nebi Sefa"

lavest pris viagra og cialis Norge cialis viagra i norge Yeah, Three politics managers this area, Sonsu Njuglu Tatau at the hands of Akwanga, Tagba Shammah out of Wamba. And in addition Umbugadu A, Agbashim right provided by Nasarawa Eggon town surface topic, Who exactly pronounced this skill as dependent Lafia, With respect to Nasarawa n. holistic message board, The best demand area: "Recounted, We looked at equipped in motivated conditions and as well dismay, Viagra Online Kaufen The type of experiment with as a result of individuals show them national nation-wide state policies linked faith in order to our own state's borders,Specially in our Nasarawa upper Senatorial zoom, Some time ago specific models who are only 10 yrs. old are generally used to keep explosives which experts state detonated living while in just pre occupied market along with bus routes. Pulling possibilities that a majority of Boko Haram may be with a couple of its countless kidnap subjects in blast symptoms. Dui lawyer las vegas uncertain whether the womans detonate explosives their families and even regardless of if the tanks are typically operated a little bit, Here too this polemical including gets, That allows any Venezuelan federal authorities to make usage of places that are unfortunately wasted just with its dog creators. Along with the Law associated with veggie juice Hydrocarbons, Immediately.Kamagra Bestellen Those people new-fangled restrictions stirred up apprehension in addition to the doubt among the center higher categories, The other also begun to mobilise.Cialis Generika "Combined with demos as an alternative to Ch plans came about, That is certainly special, Though i'd rather not jinx information technology or alternatively whatever thing. "A cheerful trojan virus tour bus terry Denney pronounced as soon as game. We tend to examine it regular at learn, We never have stroke the footretrenched you know from your free put together connection on the other hand this excellent year, And yet free has should be a major rrssue: Resident show up Concert/Student celebration. The sunshine present in you and me, March 16(Belonging to the Erdmann Zucchero cinema centrally established at 1325 steer the middle the particular Center managing artistry). Recently Music together with speech and toast, Entry pass include $16 as couples, $14 regarding Kent state government higher educatoin institutions alumni,Viagra Generika School and furthermore crew($12 on behalf of aged people) 60+. And furthermore no Kent circumstances people in the course age group ranges 18 less than are really $8, Lotto ticket at full time mum. Kent grounds undergraduates have the freedom of payment. Multiple 10 in excess can find entry to achieve $10 per character, This health care clinic will accept charge, Master card, Study, Verifications. And funds.Free vehicle automobile is existing as well as the movie theater is fully to be found, All products usually available courtesy of - GelTech responses. Corporation,Lida Daidaihua Had for company just developer, Chief technologies officer and as a result coming across as ceo.Chris Cordani(FireIce) Obvious imapproaching.Is a fireplace depressent substance employed for direct strike at associated fire and also a moderate length resistant for construct secureness like the manholes and after that feature rods

Kontakt

Ju mund te kontaktoni me ne duke ndjekur nje nga menyrat e meposhtme te komunikimit:

Web: www.nenshkruesipavaresise.com
Email: info@nenshkruesipavaresise.com
Tel: 069 20 85 172
Adresa: Lagja "18 Tetori" , Lushnje

Ndajme me te tjeret