Perzgjedhja e burimeve njerzore

Administratori dhe drejtoria e shkollës përzgjedh me kujdes parësor stafin pedagogjik. Motoja jonë është: “Shkollën cilësore e bëjnë mësuesit cilësorë” Në praktikën tonë ne kemi rekrutuar mësues me stazh, përvojë, përgatitje shkencore e metodike që të përballojë përgjegjësitë që ka shkolla elitare përpara prindërve dhe të ardhmes së nxënësve. Por, duke menduar edhe për të ardhmen, ne pranojmë edhe mësues të rinj, të cilët kanë mbaruar universitetin me rezultate të larta, dhe shfaqin pasion e përkujdesje për mësuesinë. Ky harmonizim, kjo ndërthurje, siguron vijimësinë e një shkolle tashmë me integritet dhe konsolidim të qartë.

Kontakt

Ju mund te kontaktoni me ne duke ndjekur nje nga menyrat e meposhtme te komunikimit:

Web: www.nenshkruesipavaresise.com
Email: info@nenshkruesipavaresise.com
Tel: 069 20 85 172
Adresa: Lagja "18 Tetori" , Lushnje

Ndajme me te tjeret